Babykicks – supersugende, blødt og hudvenligt multi-blesystem, som din baby vil elske

Babykicks – supersugende, blødt og hudvenligt multi-blesystem, som din baby vil elske


BabyKicks Red 3Når man som jeg har sit eget lille firma, så er det altid lidt som juleaften, når der kommer nye varer hjem. Jeg render jo rundt og søger efter de lækreste og nyeste stofbleer til jer derude og nogle gange finder jeg bare noget, der virkelig får min puls op. 

For et par dage siden havde jeg sådan en ”JUHU!!!”- dag her på mit lager, da posten kom.

For jeg fik de nye bleer fra amerikanske Babykicks hjem.  Firmaet har lavet bleer siden 2000 og har masser af erfaring, og jeg har før været ret begejstret for deres udvalg af meget behagelige og justérbare stofble-løsninger med både lommebleer, formsyede hampble og prefolds. Babykicks stofbleer har et stort fokus på øko-hamp, og det materiale er jeg bare – ligesom mange af jer – helt vildt glad for. Det fylder ikke meget, det holder virkelig længe, og det suuuuuuuuuuuger bedre end noget andet. At stå der og pakke de blødeste indlæg, lommebleer og prefolds ud og tænke på alle de bløde babynumser, der skal have dem på, gjorde mig bare glad i flere dage, og jeg glæder mig sådan til at vise dig dem. Se udvalget her – og du får også lige lidt flere ord med på vejen om Babykicks.

BabyKicks Fitted Baby 3I Babykicks stofbleer fører jeg nu både deres nye comboindlæg i hamp/microfiber, deres prefolds og hampindlæg, samt to af deres lommebleer. Den ene har vandtæt lag yderst og kræver kun indlæg, den anden skal have en blebuks eller et uldcover udover – men er så til gengæld så behagelig og justérbar, at det er en drømmeble til natbrug, hvis du har en stortissende baby og gerne vil have en ble, hvor den lille rumpe stadig kan ånde og føles tør og behagelig.

Der er lige en sidste ting, du skal have med om Babykicks og bæredygtige materialer. Hamp i særdeleshed. Min begejstring for hamp handler meget om anvendeligheden og dets sugeevne (8 gange bedre end bomuld)  – men der er også så meget godt at sige om hamp som naturmateriale i forhold til bæredygtighed. Det er en af de stærkeste afgrøder, vi kan dyrke. Det har vi gjort i tusinder af år med stor succes, og på grund af dets store holdbarhed og anvendelighed, har vi lavet papir, flag, tøj og altså også stofbleer af det. Dyrkningen af hamp kræver ingen pesticider eller sprøjtning, og det er klar til høst allerede efter 4 mdr.  Sidst, men ikke mindst, så kan det dyrkes i langt flere forskellige klimazoner end fx bambus og bomuld. Både stofblenumser, stofblebutiksejere og miljøet er ret vilde med hamp – og det tror jeg altså også, at du bliver, hvis du prøver Babykicks. Husk, at hamp skal vaskes op til 8 gange ved almindelig temperatur , før det suger optimalt.

God fornøjelse med Babykicks!


Skriv et svar