Bambus prefolds fra Little Lamb – bare så lækre!


Bambus prefold til stofbleer fra Little Lamb
Bambus prefold fra Little Lamb – dem kan du ikke undvære!

Jeg har egentlig haft Little Lambs bambusprefolds i et stykke tid, da jeg har brugt dem som indlæg i Alvehamns lommebleer der ikke ellers leveres med indlæg – men flere har spurgt efter dem, så nu er de til almindeligt salg i butikken 🙂

Indlæggene er firkantede og i dobbelt lag lækker blød vævet bambus – så når de foldes i 3 har du ikke mindre end 12 lag velsugende bambus, der oven i hatten ikke fylder alverden.

De fås i 3 størrelser:

 • str. S – måler 30 x 35 cm
 • str. M – måler 34 x 35 cm
 • str. L – måler 32 x 41 cm

Indlæggene er naturligvis rigtig gode til lommebleer – og her er det en god idé at “følge størrelse”. Jeg testede lige indlæggene sammen med den nye AIO-ble str 2. – Thirsties DUO AIO – og fandt at str. M passede bedst i bredde og længde – med str. 1 ville det mindre indlæg passe bedre.

Little Lambs prefolds ville også være rigtig fine sammen med bindebleerne, da der er mere hold på indlægget end når du bruger flere løse indlæg sammen 😉

 

 


Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. LA

  Hvordan ville du anbefale at bruge dem som prefold gennem hele bleperioden, evt. med little lamb indlæg i og med blebuks eller uldblebuks over? Eller kun til de helt små som prefold? Eller kun som indlæg? 🙂
  Mvh.

  1. Stofble-admin

   Jeg synes de er lige små nok at bruge som “rigtig” prefold gennem hele bleperioden, da de vil kunne have svært ved at når rundt om barnet når det bliver lidt større. Den bedste brug er som ekstar booster/indlæg i f.eks. en lommeble eller som trifold i en blebuks.
   KH Mette, Ko og ko

 2. LA

  Tak for svaret:)
  Er der andre prefold du ville anbefale til hele bleperioden?
  🙂

  1. Stofble-admin

   Hej – det er ofte sådan med prefolds at de fås i forskellige størrelser, så man skifter ud efterhånd som barnet vokser og kan bruge de mindre som ekstra booster.

   Jeg har forskellige prefolds – til nat er hamp-prefolds fra Babykicks eller de tykke bambusprefolds fra Alvehamn rigtig fine, til dag har jeg netop fået birdseye prefolds fra Popolini i ren bomuld (dog ikke øko, desværre). Du kan se alle prefolds her:
   http://www.koogko.dk/shop/bindebleer-og-prefolds-425c1.html

   Hvilke der vil fungere bedst for dig vil afhænge af hvor meget dit barn tisser og om det er til nat eller dagsbrug – samt om de skal bruges som “trifold” hvor de blot lægges sammen som et aflangt indlæg, eller du vil folde dem omkring sit barn og lukke med nappi nippa inden du bruger blebuksen over.

 3. Jasmin

  Hej Mette,

  jeg har også et stort ønske om at bruge prefolds med en blebuks udover. Er det kun de formsyede blebukser, der er egnede til at have udover, eller fungerer det også fint med de strikkede uldblebukser?

  Mange hilsner fra Jasmin

  1. Stofble-admin

   Hej Jasmin – det kommer an på hvordan du binder prefolden. Hvis du folder den som en såkaldt trifold, hvor du folder prefolden to gange, så du egentlig har et langt indlæg, så skal der er faconsyet blebuks over for at holde på indlægget. Men hvis du folder den så den kan lukkes med en nappi nippa eller en sikkerhedsnål kan du fint bruge en poset uldbuks over som disanas eller en håndstrikket. Her er lige en video om hvordan du folder prefolds:

   http://www.youtube.com/watch?v=wav0uhZLQp4&list=UUTJiUhCqV6di1V_ABfhW4ig&feature=share&index=9

   Du kan få en del forskellige prefolds – disse her fra Little Lamb er ikke ret store og er derfor bedst egnet til de helt små, eller som trifold. Du kan se en masse andre bud på prefolds her, hvor der er også er en del større modeller imellem:

   http://www.koogko.dk/shop/bindebleer-og-prefolds-425c1.html

   KH Mette, Ko og Ko

Skriv et svar