Best Bottom – Økonomisk og et perfekt fit

Best Bottom – Økonomisk og et perfekt fit


Amerikanske Best Bottom – et anerkendt og gennemtestet mærke 

Jeg har længe villet skrive dette indlæg omkring Best Bottom, som snart har været på shoppen et halvt års tid. Jeg har bare slet ikke kunnet følge med efterspørgelsen 🙂

NU er alt på lageret, i alle størrelser, endelig. Og jeg glæder mig til at fortælle dig, hvad det betyder.

Og inden da, så får du lige at vide, at dette blemærke er syet i USA. Tænker man på de store linier i livet, så er det rigtig godt, når produktionen holdes tæt på udvikling, distribution, holdes omkostningerne ofte ned, samtidig med at materialerne og arbejdsvilkårene er bedre. Samt der ofte skabes gode arbejdspladser, hvor folk bor. Win, win.

foxtrot_newborn

Selve bleen er en AI2 – alt i 2 

AI2 - knap indlæg i.

Bleen består af to dele – et cover med knapper foran og bag i, hvori du knapper det ønskede indlæg i. Er indlægget blevet beskidt, så knappes det ud, og vupti, et nyt knappes i. Dette system, har erfaringsmæssigt, flere gange på bagen 😉 Det vil sige, at coveret ofte kan bruges nogle gange, faktisk flere end de 3, med mindre du får afføring på, så vil jeg råde dig til at smide det til vask.

Der følger 3 indlæg med et cover. Her er der både bambus, bambus med staydry, hamp/økologisk bomuld og et staydry indlæg at vælge mellem, samt 4 størrelser – her kommet det perfekte fit ind 😉

De forskellige indlæg

Bambus – det er et super blødt og velsugende indlæg i 6 lag bambusviskose. Det tyndeste af de tre typer indlæg. Bestemt velsugende.

Bambus/staydry – alt hvad bambus har, men toppet med et lag blødt no peeling microfleece.

Hamp/Økologisk bomuld – 5 lag velsugende hamp/økologisk bomuld og toppet med et blødt lag hampfleece. Supersugeren, blandt de 3 indlæg, og den der holder bedst på væden, hvis du fx. har problemer med at barnet bliver vådt i siden, ved tryk på numsen, ala en lidt for stram body, eller fastspændt i autostolen :-).

Staydry – 4 lag hurtigt sugende microfiber toppet med et lag blødt fleece, der holder huden tør. Dette indlæg holder ikke super godt på væden, når indlægget er fyldt. Dog skal der en del til før dette sker. Men har du en supertisser, så vil jeg anbefale dig at bruge hamp indlægget.

Coveret fås kun med knaplukning. Det kan indstilles i 4 størrelser og passer fra nyfødt til

ca 16 kg. Har du en tyksak, så fås der sideforlængere til, der forlænger livet på coveret og hermed hele bleen.

Der er BIGGER Best Bottom, som er helt ens i forhold til snit og pasform, men passer fra ca 4,5-20 kg. Dvs den er længere i selve skallen.

De forskellige størrelser

Alle de 4 typer af indlæg fås i 4 størrelser, bortset fra hamp, der kun kommer i S, M og L. Her får du et perfekt fit, med andre ord har du ikke mere fylde i bleen, end du har brug for.

Str S – passer til nyfødte og op til ca 6,5 kg – det kommer med en grøn syning i kanten.

Str M – passer fra ca 5-10 kg – det kommer med en hvid syning i kanten. (Mange springer denne størrelse over, og direkte til str L).

Str L – passer fra ca 7-16 kg – det kommer med en blå syning i kanten.

Str XL – passer fra ca 11-20 kg. – det kommer med en gul syning i kanten.

Overnight indlæg med knapper på begge sider.

Hvad med natten?

Vil du bruge blesystemet til nat, så kan du tilkøbe et overnight indlæg i hamp, eller bambus. Det fungerer lige som et ekstra lag, det knappes i coveret og med det almindelige dagsindlæg på toppen. Der er smart 🙂 Men jeg vil sige, her hos os, så er et hampindlæg helt fint til en nat hos vores pige. Så det ER ikke et must, men har du en stortisser, så kig endelig på det.


Skriv et svar