BumGenius – superpopulære med god grund


Bumgenius stofbleerStofbleerne fra amerikanske Bumgenius er superpopulære og, som det er lige nu, klart de stofbleer jeg sælger flest af. De har rigtig mange gode punkter, der gør dem velegnede som basisbleerne i stakken – så kan de suppleres med nogle gode natbleer eller nogle indlæg alt efter behovet.

  • de er onesize – passer til børn ca. 0-2 år. Alle BG stofbleerne har et lodret trykknapsystem foran der gør det muligt at justere højden på bleen, så den passer til de fleste børn de første to år. Dog går man lidt på kompromis med pasformen til de helt små, da det kan være svært at få den til at slutte helt til i benene.
  • de er nette – de fylder ikke så meget over bagen som nogle stofbleer, hvilket gør dem fine til dagsbrug, hvor det er vigtigt at kunne bevæge sig frit.

3 forskellige modeller
Hver især har de tre forskellige modeller, jeg forhander hos Ko og Ko, nogle specielle features – du finder en kort intro her og kan læse mere ved at klikke på linkene 😉 Alle bleerne er onesize og passer til børn fra 0-2 år og størrelserne justeres med trykknapper foran.

  • Bumgenius Organic AIO – økologiske sugende indlæg. Lukkes med trykknapper.
  • Bumgenius Freetime – en AIO med mikrofiber indlæg. Tørrer hurtigt og fås med velcro eller trykknapper.
  • Bumgenius Flip – AI2, en PUL-buks med separate indlæg. Fås med 3 forskellige indlæg og lukkes med velcro eller trykknapper.

 


Skriv et svar