Du kan også støtte bleprojektet i Tanzania!


Unge mødre på Faraja Centre
Unge mødre på Faraja Centre

Har du overskud til at støtte projektet er det meget velkomment!  Det kan både være økonomisk ved at sætte penge ind på stofble-kontoen eller sende aflagte stofbleer til Tina, der sørger for at få det hele sendt videre.

Ønsker du at støtte det gode projekt med en skilling?
Det kan du gøre det her: 9885 – 0000127188. Mærk indbetalingen “bleprojekt”

Pengene går ubeskåret til at indkøbe og sende stofbleer til The Faraja Centre, et krisecenter for voldsramte kvinder – dem vi andre nok ville kalde piger – i alderen 13-19 år. Nogle er “blot” voldsramte, andre har været ofre for traficking. De bor med deres børn på krisecentret for at komme sig og lære helt basale ting, som f.eks. at tage hånd og om elske deres børn.

Har du aflagte stofbleer du vil donere?
Har du derimod aflagte stofbleer i OK stand er de bestemt også meget velkomne – de skal dog kunne være Tina i hænde inden påske, da det hele skal afsendes umiddelbart efter påske!

Det skal være lommebleer eller AIO-bleer, da det er dem der er nemmest for de unge mødre at gå til.

Stofbleerne kan sendes til – og husk at gøre det INDEN PÅSKE 😉

Tina Birkemose
Kildevangsparken 64
4390 Vipperød

 

Klik her for at læse Tina og Lykkes “sponsorbrev”!

 

 


Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Stofble-admin

  Blot en lille update – adskillige har nu spurgt til hvordan de kan sende aflagte stofbleer til Tina og Alvehamn (svensk blefirma) ønsker at donere en stor stak bleindlæg! Hvor er det fantastisk, tusind tak for jeres opbakning! <3
  KH Mette

  1. Christine

   Vi le5nte en prf8vepakke med forskellige typer soetblfer fra koogko.dk, og jeg synes det var rigtigt dejligt at fe5 lov at prf8ve dem ff8r man begav sig ud i den store investering (ise6r fordi det viste sig at ingen af bleerne sad godt pe5 min sf8n, som er lang og smal). Vil helt klart anbefale Koogko, jeg ringede til indehaveren Mette og fik pre6cis det jeg gerne ville prf8ve i pakken. Jeg kom lidt sent igang med at udforske stofble-verdenen og jeg har desve6rre stadig ikke fundet et me6rke der sidder rigtigt godt pe5 min sf8n, og har givet lidt op, men ne5r der engang kommer en nummer to, vil jeg helt sikkert forsf8ge mig med stof-bleer igen.

 2. Caroline

  Så har jeg sendt 9 lommebleer (4x BB med indlæg og 5x div uden) og en stak Thirties mikrofiber indlæg + lidt bambus indlæg tror de er fra nogle Little Lamp bleer der ikke kunne mere.

  Håber I kan bruge dem og de bringer lidt glæde.

  1. Stofble-admin

   Det er bare superdejligt, Caroline! Tusind tak for det – jeg er helt sikker på at de falder i god jord 🙂

Skriv et svar