Folder om stofbleer – hvad skal den indeholde?


Stofble-folder - hvad skal den indeholde?
Hvilke myter døjer I med at skulle forklare igen og igen?

Takket være den dejlige snak der har kørt på Ko og Ko´s facebook side om det med at hele tiden at skulle forsvare sit valg af stofbleer fremfor papirs-slagsen, vil jeg nu i gang med at få forfattet en lille folder der er muligt at tage med og give til dem der tvivler 😉

 

Men hvad skal den stofble-folder indeholde? Har du nogle gode idéer til myter der skal “bustes”? Skriver du på Facebook, tillader jeg mig lige at føje det til her – den skal jo helst indholde det du ikke orker at sige IGEN til dem der ikke forstår det …endnu 😉


Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Maibrit Nielsen

  Det værste er at folk ikke tror på en når man siger: At en moderne stofble IKKE er som for 25 år siden -at man kan få nogle der er NØJAGTIG ligeså lette at bruge som engangsbleer (bortset fra at de kan/skal vaskes) 🙂 Først når man stædigt hiver bleen frem, forstår de hvad det er.
  Jeg tænker, det kunne være fedt med nogle rigtig flotte billeder! Så folk kan se at de er både flotte og minder om engangsbleer.

  Så er der det med hygiejnen og at det er mere besværligt (vask + det jeg har skrevet ovenfor).

  Og så synes jeg det kunne være godt hvis der stod at man kan få stofbleer der passer netop til ens eget temperament (to-delt, lomme, AIO, folde osv.) og barns numse 🙂 Altså at der var lidt info om muligheder. Men ved ikke om det bliver for omfattende?

  Der kunne også stå det med affald og miljø, allergivenligheden, økonomien, at det er varmere i en engangsble osv, men det tænker jeg du har helt styr på selv 😉 Og det bliver måske også lidt omfattende?

  Håber du kan bruge noget af det 🙂 Og fedt initiativ!

 2. Stofble-admin

  Tak for dine input, Maibrit! Jeg tror du har ret i at der gerne må være nogle gode, lækre billeder – de siger ofte mere end ord 🙂 Tænkte at prøve at stille det op som myter der skal slagtes kombineret med et par enkle udregninger, da det med penge ofte er noget de fleste kan forstå.

 3. Stofble-admin

  Lizette skrev på FB: “er barnet så ikke våd hele tiden?” er en klassiker…

  Den er også noteret 🙂

 4. Rita Christensen

  Jeg tænker også at særlig prisen sammenlignet med engangsbleer er godt at få med. Men især at det er super godt for børnenes hud. Det var helt klart grunden til at vi valgte stofbleer 🙂
  Jeg kunne også forestille mig, at noget “trin for trin”med hvordan det helt konkret er med de forskellige typer AIO, lommebleer osv, ville være fint.
  Håber ikke det blev for rodet 😉

  1. Stofble-admin

   Hej Rita – tak for dine input…må jeg mon prøve at sende dig et udkast til mit “1-2-3 i gang med stofbleer”-skriveri? Nå, hvad søren, nu gør jeg det …sgu 😉

Skriv et svar