Hamp-prefolds og indlæg fra Babykicks


Så har jeg fået samlet anmeldelserne ind på testbleerne fra Babykicks – dejligt I ville hjælpe og tak for hjælpen!

Prefolds kan bruges som bleer med nappi-nippa eller som ekstra indlæg til f.eks. nat.
Prefolds kan bruges som bleer med nappi-nippa eller som ekstra indlæg til f.eks. nat.

Vi starter med et lille udvalg…
I første omgang tager jeg deres prefolds og indlæg i hamp ind – det er simpelthen et must i butikken og godt natindlæg, især i hamp, har været på ønskelisten længe. Derudover kommer deres “fitted diaper” en faconsyet onesize-natble i hamp/bomuld og deres Premium lommeble, der godtnok bliver i den dyrere ende. Testeren (Sidse) kunne ikke få armene ned over hvor lækker lommebleen var. Jeg har lige her klippet fra hendes mail:

Anmeldelse af Babykicks Premium lommeble
“Bleen er rigtig lækker og blød både indeni og udenpå. Pul’en er ikke stiv eller tyk.
Jeg kan godt lide, at der er bambus mod huden istedet for fleece, med mindre man vælger at bruge den medfølgende liner.
Den holder tæt hver gang – intet kommer forbi elastikken i ryg og ben!
Velcroen er smadder praktisk fordi den både kan foldes ind ved vask og overlappe ved en slank baby – som min.
Babykicks premium lommeble - babyluksus med bambus og hamp
Babykicks premium lommeble – babyluksus med bambus og hamp

Hampindlægget synes jeg suger overraskende meget, helt fra starten af! Jeg putter et lille tyndt microfiberindlæg i, fordi Gabriella tisser hurtigt, så det skal suge hurtigt. Men i sig selv er hampindlægget mere end rigeligt til en formiddag, som her i huset er det tidspunkt hvor der bliver tisset mest.

Jeg er ikke så vild med at den skal fyldes forfra, men det er helt sikkert bare fordi jeg er vant til, at lommebleer skal fyldes bagfra. Det har ingen praktisk betydning for brugen, med mindre man har et barn der skider sig selv op af ryggen. 😉
Jeg har testet den med nogle forskellige andre indlæg også. Det fungerer uden problemer.
Gabriellas dagplejer er også ret begejstret for den. Normalt bruger hun Bumgenius AIO organic med lidt ekstra sug derovre, så jeg har spurgt hende hvad hun synes om Babykicks bleen. Hun synes – som jeg – at den er blødere og sidder bedre end BG’erne. Den er nem at arbejde med og velcroen hæfter meget bedre og er blødere.”

Jeg glæder mig vildt til at kunne præsentere både bleer og indlæg for jer i butikken – jeg skal nok få dem på så snart de kommer ind! 🙂


Skriv et svar