Imse Vimse Onesize AI2 – godt nyt fra Imse Vimse❤


Imse Vimse har for nylig lanceret deres første onesize AI2 stofble, og det er som om de har lyttet til det mange stofble-brugere har haft problemer med hos Imse Vimses bleer. Forbedringer ved den nye AI2:

  • Onesize, så den passer fra 4-16 kg
  • Smallere mellem benene end tidligere
  • Blødere i materialet
  • Har en smallere velcro, så den ikke kradser det sarte maveskind

3-print

 

Flere forskellige typer sugende indlæg
De nye Imse Vimse AI2 stofbleer fås med 3 forskellige sugende indlæg – når du køber den, leveres den med indlæg i enten økologisk bomuld eller bambus/konv. bomuld.

Pakken med indlæg består af to indlæg; et kort der passer til blebuksen, når den er knappet sammen samt et langt, der passer til bleen i helt udstrakt tilstand.

SAMSUNG CSCIndlæggene knappes med en enkelt trykknap i foran i bleen, så de ikke skøjter rundt – og fordelen ved at der kun er den ene trykknap (og ikke to som i f.eks. GroVia Hybrid), er at indlæggene bedre kan arbejde og ikke så nemt kommer til at vulke… på godt jysk 😉 Jeg mener bule og bufle… er det mon også jysk?

Til de helt små vil der – som regel – blot være behov for det ene af de to indlæg. Når bebsen vokser til og tisser mere, kan du tilføje det længere indlæg og knappe de to indlæg sammen, så der er styr på dem… smart 😉

 

Der er indlæg i 3 materialer:

  • økologisk bomuld – lidt tykke, men i helt rene materialer. Suger fint til dag og til nat hos dem, der ikke tisser så meget.
  • bambus/bomuld (ikke økologisk) – suger som øko-bomuldsindlægget, men fylder noget mindre. Disse vil nok være mere velegnede til nat, da de ikke fylder så meget og bleen bedre kan boostes med flere indlæg.
  • mikrofiber med staydry øverst – ren polyester. Staydry gør at indlægget ikke føles vådt mod huden, derfor vælger mange at bruge den type til nat. Sugeevnen svarer til de andre indlæg.

3-indlaeg

Blebuks med lækagebarrierer og velcro – fint valg til dagplejen
Blebuksen på Imse Vimses onesize AI2 er lukket med velcro foran – den har et bredt stykke med “den bløde del” af velcroen, og 2 cm brede flapper med “den krogede del”. Tidligere dyrkede IV at lade den krogede del fylde hele bredden, hvilket gjorde at den kunne komme op og kradse på maveskindet – det sker ikke her 😉

SAMSUNG CSCAt blebuksen er lukket med velcro gør den til et godt valg til dagpleje/vuggestue Der foretrækker de ofte en velcro-løsning, da den ikke er så hård ved fingrene, samt at den er nemmere at justere hurtigt.

Ved benene er der gode bløde lækagebarrierer, der hjælper til at holde tis og afføring på plads. Det giver ekstra plads i blebuksen hvilket især er rart, hvis bleen er meget boostet eller der kommer et eksplosivt “udbrud” som de fleste sikkert har oplevet fra tid til anden.

Blebuksens materialer og print
Materialet i blebuksen er en lækker blød polyester med indkapslet PUL-belægning. At PUL-belægningen er indkapslet gør, at barnet ikke får huden direkte mod PUL´en samt at den holder længere. En fritlagt PUL-belægning er mere sårbar overfor ridser fra f.eks. negle og i vask.

Imse Vimse Onesize AI2 fås med tre print på hvid bund:

Blebuksen er forpakket fra Imse Vimses side med et bestemt indlæg – men du kan sagtens vælge at tilkøbe de andre typer indlæg og kombinere som du vil.

Alt i alt – en superfin stofble med gode anbefalinger
Da jeg overvejede, om jeg skulle tage Imse Vimse Onesize AI2 ind hos Ko og Ko, fik jeg nogle stykker hjem til test ude blandt nogle garvede stofblebrugere. Alle steder fik den rosende ord med på vejen, der blev bl.a. sagt:

  • Førstehåndsindtrykket er at den er superlækker!
  • Da vi havde fået den vasket ind, holdt den fint i 3-4 timer (bambus)
  • Sidder godt og fylder ikke for meget over rumpen… nem at justere

Alt i alt vurderer jeg (og testerne) at det er en superlækker ble, der er pengene værd.

Den kan synes en smule pebret i indkøb, men eftersom du ikke behøver at købe 20-25 hele sæt, men kan nøjes med måske 5-6 sæt og så supplere med indlæg, er det en fin økonomisk løsning. Og når man tager kvaliteten og det et blerneer onesize i betragtning, er det bestemt ikke en dyr løsning.

Det er SÅ fedt at Imse Vimse stofbleer er blevet opdateret til 2015, hvor de de senere år har haft lidt et ry for at være gammeldags og klodsede ❤❤❤

 

 

 

 

 


Skriv et svar