Nyt stofble-mærke – om at finde det rette.


kedeligt lagerJeg har det lidt med mit stofble-varelager som mange har det med deres garderobe…det slår mig indimellem at argh, mit varelager er kedeligt, jeg må gøre noget – KØBE NOGET NYT!

Og som med garderoben hos de fleste er det kun kedeligt, fordi man ser på det hver dag – naboen synes måske man har det fedeste tøj og den sejeste stil 😉 Og sådan er det nok også med et varelager…hehe

Men ikke desto mindre skal der jo af og til nyt til (min garderobe bliver godtnok ikke fornyet, men varelageret får en overhaling fra tid til anden 😉 )

På jagt efter nye stofble-mærker
Når jeg går på udkig efter nye stofbleer, har jeg naturligvis en lang liste af muligheder – når jeg har spurgt på facebook er der ofte mange gode ønsker og idéer til nye mærker.

En del mærker har jeg forhandler-rettigheder hos, men vælger dem fra. Det kan være materialerne der skuffer, anmeldelserne der er ringe eller priserne der er for høje. Engelske mærker er altid svære, fordi der er så stor konkurrence på det engelske marked og ingen moms.

Step to er at bestille en stak forskellige stofbleer og blebukser hjem og få dem testet af ude i de danske hjem. Der er altid mange der gerne vil lægge stofble-numse og vaskemaskine til mod at få lov at prøve noget nyt – en uundværlig hjælp nu jeg ikke selv længere har stofblenumser i huset. Mine store drenge ville nok klage sig hvis jeg forsøgte at smække en stofble på 🙂

Stofbleer fra Blümchen og Poops på vej
Sidst jeg testede var det to europæiske stofble-mærker, Poops stofbleer fra Sverige og Blümchen stofbleer fra Østrig – og de er begge på vej i butikken efter at have fået rigtig fine anmeldelser. Det glæder jeg mig rigtig meget til 🙂

blumchen stofbleer kommer snart hos Ko og Ko
Blümchen stofbleerne er på vej til Ko og Ko 🙂

Jeg synes især det er fedt at kunne præsentere europæiske mærker i butikken fremfor kun de amerikanske. Der er rigtig mange lækre US mærker, men er de først kommet til Europa er de som regel til salg rigtig mange steder – så er det sjovere at kunne vise noget man ikke ser så mange steder.

Der er et par mindre danske mærker
Nu mangler vi bare et lækkert dansk mærke i stofbleer – altså sådan produceret i større målestok 🙂 Vi har jo allerede et par stykker der syr egne modeller, og det er superfedt at have dem med på sidelinien.

Funkjogging har før hjulpet en nødstedt stofblebruger ud af en knibe med en reservedims foruden at de laver nogle skønne stofbleer selv.

Ae-ble syr selv superlækre stofbleer og er du ude efter unikke stofbleer til din stash er de et godt bud 😉

 

 

 


Skriv et svar