Olivias Tryllesalve – giveaway på Stofbleer.dk


Olivias tryllesalve - den perfekte univetsalsalve til slidt og sprukken hud!
Vind et glas af den skønne universal-salve!

TILLYKKE TIL VINDERNE – jeg sender jer lige en mail 🙂

Maibrit

Helle S. Wille

Katrine S. Gunnersen

 

Så kom Olivias vidunderlige Tryllesalve i butikken – og jeg har fået to glas ekstra til en give-away her på bloggen 🙂

Tryllesalven er ikke mindre end et lille mirakel – den har et meget enkelt indhold og det hele er 100% økologisk. Den indeholder ingen tilsatte duftstoffer og dufter dejligt af bivoks.

Er det dig der skal vinde et glas tryllesalve, så deltag i give-away´en ved at lægge en kommentar herunder – du behøver ikke foretage dig noget specielt, men må da gerne skrive noget pænt om Ko og Ko, vejret eller de lock-outede lærere 🙂

Jeg trækker to vindere på onsdag d. 10. april 2013!

Psst…du kan også købe tryllesalven lige nu hos Ko og Ko til en særlig intropris og spare 30,- pr. krukke.

LIGE EN DEJLIG RETTELSE! Der er nu 3 krukker tryllesalve på højkant i stedet for 2 – Olivias Tryllesalve var så glade for at vi har solgt så mange, at de lægger en ekstra i give-away bunken! 🙂 🙂 🙂

 


55 Replies to “Olivias Tryllesalve – giveaway på Stofbleer.dk”

 1. Sikke en skøn giveaway! Jeg håber jeg vinder. Det er nemlig min fødselsdag d 7 april. Men det er nu en søndag, hvis det er den 7 april 😉

 2. Dette produkt kan kun være fantastisk, da varene og servicen hos ko og ko altid er fantastisk

  1. Årrhhh – det var jo lige den slags jeg fiskede efter 😉 Men den er simpelthen fantastisk…mine egne unger har døjet med meget tør og sprukken hud på håndryggene i den kolde vejr (uden vanter!!) Det er helt væk og huden er helt hurtigt 🙂

 3. Er sikker på denne salve vil hjælpe på al den tørre vinterhud herhjemme… Selvom jeg da håber sommeren snartnkommer 😉

 4. “vi vil ha tryllesalve!, vi vil ha tryllesalve!!!”- det skal man så forestille sig en masse lockoutede lærere stå og chante i kor…..

 5. Be om at jeg vinder den! Baltazar på 7 mdr (som for det mest har sin numse pakket ind i bindebleer fra Ko og Ko 🙂 har helt tørre og ruflede kinder. Jeg har prøvet diverse øko-cremer, dog uden det helt store held, denne tryllesalve lyder til at kunne gøre det! 🙂

 6. Læste om salven på Rebecca Perssons blog – den lyder helt fantastisk! Jeg køber den helt klart, men det kunne da også være lækkert at vinde den Ü

 7. Den creme drømmer jeg da også om at prøve 🙂 Har en meget sprukken finger, der vil blive lykkelig! Det samme vil barnets mås helt sikkert… 😉
  Tak for dejlig konkurrence!

  1. Hvornår det bliver forår? Det er da dejligt forårsagtigt i dag…vi må vist lære at atge det en dag ad gangen 😉

 8. Lyder spændende. Den vil jeg gerne vinde i håbet om, at den kan kurere min datters vintersprukne kinder, som det har været umuligt at komme til livs trods ihærdig smøring med diverse olier, cremer og salver.

 9. Glæder mig til at afprøve tryllesalven på baby når den ankommer i maj 🙂 Går ud fra den også tryller træthed, ammehjerne og overskydende fødselsfedt væk, ha ha 🙂

 10. Denne creme lyder lige som miraklet mine sprukne vinterhænder har brug for. Tak for altid god service og et spændende varesortiment. Maria

 11. Det lyder som en rigtig god salve, den vil jeg gerne prøve. Den skal prøves både til lillebrors numse, mine stakkels vintersprukne hænder og storebrors kinder og hage der har det lidt hårdt når det er meget koldt. Selvom jeg nu håber at foråret er på vej nu:)

 12. Hvor ville det være skønt, hvis vi vandt den ene give away. Vores lille hyggefis døjer med plamager af tør hud på både arme og ben. Så måske den – og forhåbentligt snart et bedre vejr, vil kunne skaffe ham af med det 🙂

 13. Fantastisk – lige som jeg gik og ledte efter sådan en salve, modtog jeg nyhedsbrevet fra Ko og Ko. Skønt med relevante og økologiske nyheder og inspiration, tak!

 14. Den creme lyder da helt fantastisk. Og jeg er ikke i tvivl om, at den er lige så dejlig, som alle de andre lækre produkter fra Ko og Ko. Min mor har i årevis tøjet med revner i hænderne om vinteren, og nu har Philina fået rigtig tørre kinder af, at sove ude. Hvor ville det være skønt at vinde, så de 2 kunne prøve den 🙂

 15. OVRA vi eeeelsker magi her! Trylle trylle rød rumpe væk og trylle trylle mors sprukne hænder hele 🙂 Uhhh håber vi vinder! Lykke-pulver-drys fra Filippa og mor

 16. Hejsa, den glæder vi os til at prøve. Tænker at det må være super godt siden du tager den ind i butikken, er mega glad for galdesæben, den er bare fantastisk.

 17. Hejsa.

  Jeg har en datter der er super nem til at få rød numse.
  Derfor har vi skiftet til bumgenius stofbleer, som er købt hos ko og ko ;-), og det virker bare.
  Hun kan stadig godt få lidt rød numse, men er meget hurtigere til at hele, nu ca et par dage hvor det førhen kunne tage op til en måned.
  Men jeg vil da helt sikkert gerne prøve noget tryllesalve, det lyder da til at være helt fantastisk 🙂

  Venlig Hilsen
  Karina Lærke Nielsen

 18. Jeg plejer at bruge weledas wind- und wetter balsam og synes at den er god- MEN jeg vil gerne lade mig overbevise hvis tryllesalven er endnu bedre…

 19. Sidder netop med en dum vinter-revne i min tommelfinger, måske kan salven redde den?! Glæder mig til at prøve;-)

 20. Den ville gøre os alle lykkelige herhjemme. Med fire aktive udendørs børn kunne denne være god til bla røde tørre kinder….

 21. Hej.
  Min søde mand piver lidt i disse kolde tider. Hans fingre er ru som sandpapir korn 3 og har dybe sprækker. Men jeg bekymrede mor her tænker altså på min 10 mdr’s gamle datters bløde baller, når farmand skifter ble på hende. Ønsker mig virkelig at han kommer til at stifte bekendskab med tryllesalven.
  Krydser fingre.
  Glædeligt forår… Det må da snart blive varmere… 🙂

 22. Den vil jeg rigtig gerne vinde til vores nyfødte søn, som døjer med rød mås pga. svamp og bakterie, men intet lægemiddel hjælper, kun de naturlige råd har hjulpet og så er vi gået over til økologiske stofbleer. Nu mangler vi bare lige at få helet det sidste, så mon ikke denne tryllesalve kan hjælpe? 🙂

 23. Min søn fylder 1 år idag 🙂 Det er så stort at det ikke er til at fatte! Dvs. at mine hænder også fylder 1 års tørhed idag 🙂
  <3

  1. Stort tillykke med ham – ja, det er ikke til at fatte hvordan tiden flyer af sted 🙂 Håber I får en skøn skøn dag – han har da i hvert fald opført sig pænt med det flotte vejr…
   KH Mette, KO og ko

 24. Hej

  Lyder som et fantastisk produkt som jeg må prøve. Men det kan kun være fantastisk da det forhandles af en fantastisk webbutik med fantastiske varer til fantastiske priser 😉

 25. Hej.
  Da alle jeres andre produkter er fantastiske, så som økologiske blebukser og amme brikker mm.
  Så vil jeg tro at dette produkt er af samme gode kvalitet , og så er det økologisk super.

 26. Lyder spændende og som noget vi godt kunne gå hen og blive store forbruger af 😀

 27. Jeg kunne sørme godt bruge lidt blid men effektiv smørrelse til min tørre graviditetshus – og ikke mindst alle de vintertørre børn mit lille hjem huser! Kunne være dejligt at prøve et produkt der kan erstatte min ellers elskede 8 hour creme som ikke just er graviditets/ammevenlig!

 28. Hej. kunne da godt tænke mig et tryllemiddel. Min stakkels datter har bare så tørre kinder og jeg har prøvet alt, måske dette var løsningen. Jeg krydser fingre.

 29. Lærke og mig vil også gerne vinde tryllesalve il vores vinterplagede hud, og da især når den kommer fra Ko & ko som har så gode produkter og uden sammenligning verdens fineste ko-postkort 🙂

 30. Den mirakel salve kunne jeg godt tænke mig at prøve til min 1 årige drengs eksem-hud. Han døjer vildt meget her i det vejr.

 31. Lækkert. Min datter trænger i dén grad til noget trylleri på kinderne efter en hård vinter, så hun kan få sin lækre hud igen.

 32. Ko og ko kan jeg kun varmt anbefale – fantastisk service. Salven vil jeg rigtig gerne have fingre i – som dagplejer kan jeg godt bruge tryllesalve til mange ting hos de små poder

 33. Jeg håber at jeg kan nå at være med! Efter at have brugt alt for mange penge på allemulige salver (til at afhjælpe utrolig tør hud i ansigtet) har jeg endnu ikke fundet en der virker. Jeg håber at lykken er med mig, og at dette er den rette salve til at afhjælpe mit problem.

  Venlig hilsen Louise

 34. Den ville jeg elske at vinde. Jeg er løbet tør for muligheder til sønnens eksem. Locobase virker ikke mere.

 35. Har hørt så meget fantastisk om tryllesalven.
  Har netop været til scanning, så om få måneder kan jeg tjekke om den også duer til sprækkede bryster 🙂

 36. Jeg kunne godt tænke mig at afprøve salven på min drengs eksem i stedet for at bruge hormoncreme. Den ser spændende ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *