Piriuki – nyt blemærke i omløb :)


Piriuki - skønne stofbleer i flotte farver
Piriuki – skønne stofbleer i flotte farver

Så er der kommet kasser med spændende stofble-nyheder fra Piriuki – et nyere portugalsk stofble-mærke, der har gjort sig positivt bemærket flere steder, bl.a. i det europæiske stofble-mekka England. Der var mærket nomineret til årets bedste stofblemærke af Mother and Baby awards.

Derudover fik deres V3 lommeble “Green Awards”-prisen for bedste grønne produkt – og med rette, det er virkelig en lækker stofble!

Piriuki blev shortlisted som et af årets bedste stofble-mærker
Piriuki blev shortlisted som et af årets bedste stofble-mærker

 

Store og rummelige
Stofbleerne fra Piriuki er dejligt store og rummelige og er onesize op til ca. 17 kg.

De kan knappes sammen foran, så de passer ned til ca. 4 kg og leveres med to indlæg, så der er god mulighed for at bruge et eller begge alt efter behov.

De justeres i størrelsen med trykknapper foran og har hele 4 indstillingsmuligheder, så det er nemt at finde en størrelse der giver en god pasform.

 

Vi har fået tre modeller på lager – alle tre lommebleer, men med forskellige egenskaber:

  • Piriuki V3  er deres “flagskib” – en superlækker lommeble med indlæg i mikrofiber. Suger rigtig godt og er blød og fleksibel. Foret er en dejlig blød mikrofiber-fleece, der fungerer som staydry mod huden.
  • Piriuki Night – en solid natble med indlæg kombineret af bambus og mikrofiber. Selve blebuksen er meget solid med en vandtæt belægning, der er tykkere end hos de fleste andre bleer jeg har oplevet. Night fås med de mest nuttede print 😉
  • Mini Piriuki – en lillebitte AIO/lommeble til de mindste. Passer fra ca. 2,5 til 6 kg og har en gennemtænkt nedknapning foran til navlestumpen.
Piriuki V3 fås i mange flotte klare farver
Piriuki V3 fås i mange flotte klare farver

 

 


Skriv et svar