Popolini – solide bleer uden de store dikkedarer


Popolini er et østrigsk mærke, der producerer økologiske stofbleer, blebukser og børnetøj – lækre ting af høj kvalitet med traditionelle snit.popolini-logo

Stofbleerne fra Popolini udmærker sig en ved rigtig fin kvalitet og det er hovedsagelig faconsyede stofbleer de laver; de nok bedst kendte er natbleerne Ultrafit, Twosize og Onesize. Alle tre bleer i økologisk bomuld, hvor Ultrafit har en ekstra absorberende kerne i mikrofiber.

Popolini Ultrafit
Ultrafit stofbleen er nok den mest sugende natble i økologisk bomuldsfrotté, jeg har haft fingrene i. Derudover har den en rigtig god facon, da den går langt op på ryggen.

Den er onesize med det velkendte trykknap-til-at-justere-størrelsen-system foran – men det giver en lidt stor “vulke” foran når den er knappet sammen, så jeg anbefaler hellere at man bruger bleen til de lidt større børn.

Ultrafit er lukket med velcro foran – en velcro der er godt kaplset ind i frtotté, så der ikke er risiko for at den kan gnave på det sarte maveskind.

Popolini Onesize
Onesize stofbleen har samme facon som de amerikanske Motherease onesize bleer, som mange måske kender. Stofbleen er i en finløkket økologisk bomuldsfrotté og lukkes med trykknapper. Den har kantebånd i alle kanter og er dejligt blød.

Onesize har ekstra indlæg hvor det gælder og er også et godt bud på en natble – den fylder ikke helt så meget som Ultrafit, og suger også en smule mindre.

Popolini Twosize
Twosize stofbleen er en rigtig lækker faconsyet ble til både dag og nat – med trykknapper i siderne, så der ikke er noget der sidder på maven og generer.

Den har ekstra indlæg og en dobbelt række tyrykknapper i siderne, så de kan justeres og passe igennem længere tid. De fås i 3 størrelser: small, large og x-large – hvor den helt store er et rigtig godt bud på en natble til de største stofblebørn.

Vento blebukser fra Popolini
Popolini laver nogle semi-overtræksbukser – Vento, som jeg vælger at kalde “fleksibe blebukser”. Vento blebukserne lukkes i siderne med trykknapper og kan justeres i bredden. De er en smule stive i stoffet, men udmærker sig ved at kunne rumme det allermeste. De ikke er faconsyede, men har mere facon som gammeldags overtræksbukser og poser om bagen.


Skriv et svar