NYHED – Skønne stofbleer fra Alvehamn


Stofbleerne fra svenske Alvehamn er kommet for at blive!

Alvehamn har skiftet hænder over sommeren og der er kommet nogle nye og superfede stofbleer i sortimentet!

Der er nye farver på deres lækre bambus lommebleer – modellen er stadig den samme som vi kender den, og sådan skal det jo helst være for den er så go`;)

Bambus lommeble fra Alvehamn
Alvehamns lækre bambus lommeble – nu i nye farver!

 

Deres nye blebukser i tre forskellige – og usædvanligt frække – farvekombinationer er geniale…intet mindre! De er dobbelte med en supersmart åbning i inderstoffet til f.eks. en prefold. Det er en genial kombi mellem en lomme ble og en blebuks hvor der er 100% styr på indlæggene og alligevel behøver du ikke vaske blebuksen hver gang. Jeg anbefaler et prøve at kombinere blebuksen med Prefold Bambu Natt!

 

Alvehamns blebukser i flotte farver
Alvehamn blebukser i frække farver. Pris pr. stk. 129,-

 

Som den sidste nyhed har jeg taget Alvehamn Bambu Natt bambusble ind – en lommeble i 100% bambus, der kræver en separat blebuks. Stofbleen i sig selv er et rigtig godt bud på en velsugende natble, men den kan også nemt boostes hvis du har en ultra-tisser derhjemme. Den har i sig selv to tykke lag bambusfleece og et lag bambusfrotté, så selv alene suger den rigtig godt.

Bambu Natt er onesize stofbleer – men af den rummelige slags, så du kan bruge den til de lidt store blebørn på til 17-18 kg.

10530175473_bc46a1b92c


Skriv et svar