Stofble-test-tisser søges!


Thirsties DUO fab fitted
Thirsties DUO fab fitted

Jeg har brug for at få gennemtestet en Thirsties DUO fab fitted str 2 – d.v.s. 8-16 kg – vil du hjælpe, så skriv lidt om jeres stofble-brug derhjemme.

Du skal bruge stofbleer til dit barn i det daglige, så du har en god fornemmelse for hvad der fungerer og ikke fungerer. Og dine input gør det nemmere for mig at foretage det endelige valg om bleen skal i butikken eller ej 😉

 

Du kan kontakte mig enten på mail: koogko@koogko.dk eller skriv en kommentar herunder! Jeg forbeholder mig ret til at sortere i “tilmeldingerne” så jeg får lige den rette test-tisser 😉

 


Dette indlæg har 7 kommentarer

 1. kathrine

  Vi har lige bestilt til Ronja. Så skal nok gi besked. Skal bruges til R’s vuggestue(håber den holder tør, da de synes de andre ik gør).

 2. Lilli Hansen

  Vi tester gerne!!

  Kh Lilli

 3. Charlotte

  Jeg kender bleen i forvejen eller det er nu fra da de var i størrelser og vi var rigtig glade for dem fra nyfødt og op til 2år ca. Der efter gik vi over til at bruge lommebleer med pul men det var nu ikke bleens skyld jeg synes bare at blebukser blev for træls om dagen når man har livligt barn.

  1. Stofble-admin

   Tak for det, Charlotte…godt at vide at I var glade for bleen! 🙂

 4. Helle

  Hej. Vil meget gerne være tester:-) har en datter på 4 mdr, som lige om lidt vejer 8 kg… Med store lårbasser som gør at bleerne helst skal være rigeligt store;-)
  Det er mit andet barn, men første gang, at jeg bruger stofbleer. Hun har ikke brugt andet siden fødslen..
  Kontakt mig gerne for mere Info:-)

  Mvh Helle

 5. Stofble-admin

  Hej alle – og tusind tak, både for jeres villighed til at hjælpe og kommentarer på bleerne. Jeg har fået temmelig mange input, nogle her og en del på mail og har fundet en tester.

  Det er skønt at I er så vilige til at hjælpe, så vi kan få de bedste bleer i butikken 🙂
  KH Mette

 6. Jeanette Davelaar

  Har en dreng på 6 mdr. der vejer 8 kg. Jeg har brugt stofble til alle mine 3 børn, hvoraf den ældste idag er 8. Har forskellige bleer. Derved antager jeg at have nogen erfaring.

  Med venlig hilsen
  Jeanette Davelaar

Skriv et svar