Stofbleer til Tanzania


Et eksempel på en bleløsning fra krisecentret - stakkels unge :(
Et eksempel på en bleløsning fra krisecentret – stakkels unge 🙁

 

Så er der bestilt 120 bleer til et krisecenter for unge mødre i Tanzania!

Bleer er en regulær mangelvare i landet – både besværlige at skaffe og bortskaffe. Så jeg fik en mail fra Tina, hvis datter Lykke arbejder på et krisecenter i Tanzania og med egne både øjne og hænder er vidne til de små børn der løber rundt med en nødtørftig ble af en stykke håndklæde med en plastikpose over. Resultatet er tissevåde madrasser, konstant tissevådt tøj og en ualmindelig dårlig hygiejne.

Hendes idé var at skaffe penge til at indkøbe stofbleer til børnene – og hun henvendte sig til mig for at høre om jeg kunne finde nogle gode bleer til ikke alt for store penge. Og det var lige efter jeg havde fået testet den billige OSFA lommeble fra Little Lamb  med overraskende godt resultat…

Så nu er der 120 OSFA-lommebleer på vej til centeret, og jeg glæder mig rigtig meget til at høre hvordan det kommer til at spænde af! Et fantastisk initiativ som jeg er superglad for at kunne være med til at føre ud i livet 🙂

Hvis du vil læse mere om Lykkes oplevelser? Klik her: Bleprojekt Afrika

 


Skriv et svar