Thirsties stofbleerne er kommet!!!


Stofbleer fra Thirsties; Thirsties DUO diaper, Thirsties DIO AIO og Thirsties DUO wrap
DANMARKSPREMIERE! Stofbleer fra Thirsties endelig på lager 🙂

Jubii – hurtigere end forventet! Der stod 2 store kasser udenfor min dør her for kort tid siden – fyldt med de skønneste stofbleer fra Thirsties. Og jeg der troede at der ville gå en måned eller det der ligner 🙂

Både Thirsties DUO AIO, DUO diaper og den supertætte DUO wrap
Der er både deres DUO AIO, DUO diaper – en lommeble deluxe – og deres uigennemtrængelige DUO wrap blebuks – og jeg glææææder mig til at få den langet over disken, for selvom jeg ind imellem synes jeg eksperimenterer lidt kan det her simpelt hen ikke gå galt 🙂

Du kan se alle Thirsties bleerne og blebukserne her – både ensfarvede og med print.

 

 

 


Skriv et svar