Ulrichs finvask med indbygget kalkfjerner


Ulrich Natürlich producerer effektive økologiske vaske-og rengøringsmidler
Ulrich Natürlich producerer effektive økologiske vaske-og rengøringsmidler

Ulrich Natürlich er førsteklasses økologiske rengøringsmidler til meget rimelige penge – og Ulrichs økologiske finvask er supergod til…jah, til alt vask egentlig.

Indeholder mælkesyre der fungere som kalkfjerner
Finvaskemidlet indeholder kalknedbrydende mælkesyre, så du har både vaskemiddel og kalkfjerne i et – nemt og enkelt! Mælkesyren påvirker ikke sæbens vaskeevner eller tøjet på anden vis, men den virker rigtig godt på kalken, selv i områder som f.eks. de større byer hvor man døjer med meget hårdt vand.

Mælkesyre fungerer på samme måde som når du bruger eddike til vasketøjet (hvis du gør det) – men dit tøj ender ikke med at lugte af syltede rødbeder 😉 Mælkesyren har ingen lugt, så tøjet vil bare dufte nyvasket.

Økonomien er i orden med Ulrichs
Ulrich Natürlichs produkter er meget rimelige i prisen – de har valgt den tilgang, at det er bedre at sælge produkter folk har råd til end at skrue priserne op for at have penge til store dyre reklamekampagner. Er du ikke stødt på mærket før er det muligvis derfor…

Prisen for en vask med finvaskemidlet ligger på linje med eller endda under andre miljømærkede vaskemidler og det gælder naturligvis at den større dunk er mere økonomisk i brug. Prisen pr. vask ligger på mellem 1,40 kr og 2,25 kr.

Ulrichs finvask kan købes både i 1 liters flasker og 5 liters dunke – og doseringen er 25-30 ml. Det er muligt at købe en pumpe til 5-litersdunken, så den doserer 30 ml hver gang – på den mindre flaske svarer doseringen til at du fylder låget.

 


Skriv et svar