Kit & Kin - måske den mest bæredygtige ble på markedet

Hvad gør denne ble så lækker og bæredygtig tænker du? Det skal jeg fortælle dig!

Det yderste og vandtætte lag er fremstillet af to brugte plastikflasker og genanvendt fiskenet, som er blevet reddet fra havet. Allerede dér bliver man glad på naturens vegne, men det bliver bedre endnu. 

Det inderste lag er fremstillet af hamp og træfibre fra bambus, gran eller eucalyptus – selvfølgelig fra certificeret bæredygtigt skovbrug. Materialet hedder TENCEL™ og det er 50 % mere absorberende end bomuld, har antibakterielle egenskaber og er
                        er ekstremt god til at temperaturregulere, når numsen hverken
                        bliver for varm eller kold. Du kan læse meget mere om 
                        TENCEL™ her

Som om dette ikke var nok til at få bæredygtighedshjertet til at slå et par ekstra slag i minuttet, så er hver solgte ble med til at finansiere køb og beskyttelse af værdifuld regnskov. Udover at beskytte regnskoven, hjælper Kit & Kin med at støtte de kvinder og
                       børn, som bor ved regnskoven, med uddannelsesstipendier og
                       sundhedspleje.

 

Kit & Kin – en AIO lommeble

Kit & Kin AIO lommeble er en ble, der passer til stort set alle børn fra 4-16 kg. Onesize fits all på grund af de tre rækker af knapper, som sidder foran, hvor du kan justere størrelsen, så den passer til netop dit barn. Den lukkes med velcro og har lækagebarriere ved begge benåbninger, som holder tis og afføring trygt fanget inde i bleen. 

 

AIO betyder, at det ydre og det indre lag hænger sammen, hvilket gør bleen utrolig nem at bruge, da du ikke først skal til at matche indlæg og blecover med hinanden, når bleen har været til vask.

 

Kit & Kin bleerne er desuden lommebleer, hvilket betyder, at der er en lomme bagerst i bleen, hvor det isyede indlæg nemt kan glides ind i, eventuelt sammen med ekstra indlæg for mere sug. Resultatet er en glat og overskuelige overflade, som er lige til at gå til – både derhjemme og i daginstitution. Lommebleen har derudover den fordel, at de tørrer hurtigt på tørresnoren, fordi indlægget kan foldes ud af bleen og tørre i sin lange helhed.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om lommebleer, AIO og andre typer stofbleer på stofbleskolen, som du finder her

Du kan finde Ko og Ko på både Facebook, Youtube og Instagram