Om bloggen - og Ko og Ko

Stofbleer.dk er Ko og Ko´s stofble-blog – her finder du informationer om de bleer butikken forhandler, anmeldelser, nyheder og andet der er relevant for dig hvis du gerne vil i gang med at bruge stofbleer.

Bag bloggen stod Mette Òsland Pedersen igennem 8 år og nu er det mig Line – som overtog webshoppen Ko og Ko maj 2015, der blogger. Vi brugte selv stofbleer til Sally fra juni 2015, og vi praktiserede også en del af E.C med hende. Hun blev helt blefri som 2 årig. Vores store dreng Eigil brugte selvfølgelig også moderne stofbleer tilbage i 2012, til han blev renlig som 23 måneders. En af fordelene du kan opnå ved at bruge stofbleer, er mere bevidsthed omkring hvad der sker i bleen og derved også en tidligere renlighed.

Ved siden af Stofbleer.dk har jeg bloggen stofbleskolen, hvor du finder en masse mere generelle informationer om stofbleer, om vask og vedligeholdelse af bleerne med meget mere. 

Hav en dejlig dag.

Du kan altid læse mere om håndtering af bleerne på stofbleskolen og på Ko og Ko finder du landets største udvalg af moderne stofbleer