TotsBots Easy fit STAR – En stjernegod pasningsble
16 måneder og 15 kg.

TotsBots Easy fit STAR – En stjernegod pasningsble


Eller en 5 stjernet vuggestueble, kært barn får altid flere navne. Hør her hvorfor

Rygtet om TotsBots nyeste AIO (alt-i-en) ble ”STAR” er løbet i forvejen for denne bleanmeldelse, og med god grund. En masse af de kvaliteter vi kender fra TotsBots tidligere versioner af all-in-one bleen fås også i den nye Easy fit STAR. En bred velcro i sublim kvalitet, de mest fantastiske prints og ikke mindst en rummelig lomme til at gemme AIO-indlægget og ekstra boost om nødvendigt.

16 måneder og 15 kg.

Hvad er nyt under solen?

Med STAR har vi dog fået os en ble med en masse forbedringer oveni hatten. Noget af det bedste, er den ekstra længde i bleen. Det gør at bleen kan rumme større og længere børn end før. Bleen starter ved 4 kg og kan rumme børn op til 16 kg. Den har 3 indstillingsmuligheder foran via knapperne. S, M og L.

Har du en lille nyfødt kan du formentlig ikke starte med en onesize ble, men derimod begynde med newbornbleer, TotsBots bud på dette hedder ”Teenyfit STAR”. 

Indlægget i STAR består af velsugende bambus. Bleen fylder fra start minimalt på numsen og der er rigelig plads til yderligere boost uden at man mister den gode pasform.

Endnu en genistreg er, at bleen i lyske og front er syet i ikke-absorberende polyester, hvilket er med til at forhindre lækage og giver en tør følelse. Bleen er uden udvendige lækagebarrierer, hvilket måske kan være et problem for de allermindste og tyndeste babyer, til gengæld er det godt for børn med sarte lyske og lårområder, hvor lækagebarrierer kan give røde mærker.

Kun til vuggestuen?

Og når jeg kalder den for en vinder indenfor kategorien ”vuggestuebleer”, så er det jo ikke fordi det gør

23 måneder og 10 kg.

den mindre oplagt derhjemme. Denne form for AIO hvor du gemmer alle indlæggene i lommen, må siges at være den allernemmeste måde at bruge stofbleer på – med velcro og færdigpakkede bleer er det præcis

som at montere en engangsble. Rart for den travle familie, den skeptiske bedstemor eller forælderen med ti tommelfingre. Og med det gode boost fra start kan bleen også holde længe –den er klart i den gode ende af suge-skalaen når vi taler stofbleer.

Lidt omkring vask

Når du skal vaske dine TotsBots Easy fit STAR anbefales det fra producenten at vaske på 40 grader med

forvask, såfremt der kun er tisset i dem. Er der afføring på bør du vaske på 60 grader med forvask. TotsBots anbefaler at du ikke anvender sæbe med enzymer i, da det kan gå ind og nedbryde bambusfibrene på sigt.

Du kan enten hængetørre eller tørretumble bleerne på kold luft – husk at tørretumbling altid slider mere på bleerne og miljøet, end tørring på stativ.

Og nu tænker du måske – Come on! Er der slet ikke noget skidt ved den? Jo, for du kan nok godt regne med at blive så glad for bleen, at du får brug for et par STAR-bleer mere i vinterhalvåret. Grunden til det, er at den er lige så velsugende i brug som i vask – så bleen har brug for noget tid for at være helt gennemtør.

Et tip til dig, vend den på vrangen midtvejs i tørringen, så er den hurtigere gennemtør, og når du lægger den sammen, så vupti, er den allerede klar til brug.  

Er det et issue for dig, med den længere tørretid, men ønsker du alligevel at bruge TotsBots på grund af alle de andre kvaliteter, har du også mulighed for at  benytte dig af TotsBots AI2 løsning ”PeeNut”, hvor indlæggene kan skilles helt fra coveret og derfor tørrer hurtigere..

For ikke så lang tid siden kom de nyeste mønstre ind af døren, så nu er der i sandhed en TotsBots for enhver smag. Gå ind og find ud af om du er mest til ensfarvede, bondegårdsdyr eller futtogsbleer .

TOP BONUS – bleen er forresten Oeko-tex certificeret, og syes i Scotland, hvor den også er designet, af en mor, selvfølgelig. Prisen er hamper, ja, men her for du også en ble i det bedste materiale, lavet under gode forhold, og med en rigtig god sugeevne.


Skriv et svar