Petit Lulu – Natbleen der gør godt for både lår og mave

Petit Lulu – Natbleen der gør godt for både lår og mave


En gang i mellem ved man ikke hvad man mangler, før man prøver noget nyt. Det var den oplevelse jeg fik af de nye natbleer fra Petit Lulu, så nu har jeg taget dem hjem til jer så vi kan dele begejstringen. De er håndlavede indenfor EU’s grænser, hvilket sikrer dig at dit barns ble er produceret under ordentlige forhold, uden brug af farlige kemikalier og ikke er blevet transporteret hele vejen rundt om jordkloden for at komme hjem til dig. 

Natbleer – eller formsyede – findes jo allerede i mange varianter hos Ko og Ko. Her vil jeg kort beskrive hvad der gør Petit Lulus natble til noget helt særligt:

Boost i lange baner

Her har vi at gøre med en af de bedst boostede natbleer på markedet. Har du et barn der tisser rigtig meget til nat, stiller det høje krav til sugeevnen. Petit Lulus natble er født med et knapfæstet 3-lags slangeindlæg i økologisk bomuld og bambus, plus en tyk 4-lags booster i samme materiale. Folder du begge indlæg dobbelt i tissezonen har du 14 lag. Og her har vi ikke talt selve bleen med, der har 3 sugende lag

Der medfølger et staydryliner i fleece, der giver en tør følelse mod huden. Skulle du have behov for ekstra boost, er der masser af rum til det, bleen er lang og elastisk og kan uden problemer strække sig uden at gabe i lårene. Bleens medfølgende boostere er klart i den velsugende ende, men der kan tilkøbes ekstra boostere fra Petit Lulu hvis man får brug for endnu mere.

Pasform der fungerer til både buttede og slanke

Fyldige lårbasser 16 mdr og 14 kg.

Petit Lulus natble fås med enten økologisk bomuld, velour eller bambusfrotté på ydersiden. Den har søde farver, fine enkle mønstre og et skønt fit. Da bleen er relativt smal mellem benene og har bløde kanter i lårene, er det let at få placeret den helt inde i lysken uden at lave mærker eller ”hjulbenet facon” på barnet. Den fås både med knapper og med en velcro der er virkelig klogt placeret, et stykke under den øverste kant af bleens forside. Dejlig nyhed for børn med julemandsmave, eller bare børn der sidder ned med bleen, hvor en mere stiv eller bred velcro kan genere både lår og mave.

Slank model 21 mdr og 10 kg

Bleen har masser af elasticitet, hvilket gør den perfekt til både små og store. Den går fra 7-16 kg, med mulighed for at knappe op og ned foran for perfekt fit. Jeg håber du læser med, især hvis du har et af de store og lange børn, og har manglet en natble der kan rumme en masse boost, som ikke blot er bred, men også lang nok til ikke at lave håndværkersprække og klemme øverst på lårene. Det kan Petit Lulu, siger ko og ko’s testere

De nyfødte får også en fantastisk ble

Og læser du dette blogindlæg og tænker: Åh altså, hvem der bare havde sådan en lækker formsyet ble til min baby som vejer under 7 kg.. Så er der gode nyheder. Jeg har også taget Newborn udgaven fra Petit Lulu hjem, den har mange af de samme kvaliteter, går fra 2-6 kg og du finder den lige her.

Den er ret smart, fordi den kan knappes ned foran, så du har god plads til navlestumpen i den allerførste tid.

Vask og tørretid

Du kan vaske Petit Lulu bleerne på op til 60 grader, tørretumble på lav varme om nødvendigt. Tørretiden på snoren er dog allerede reduceret, i og med at suget er fordelt i de lange indlæg, fremfor at være syet ind i selve bleen. 

Men den koster jo mere end de andre? Eller gør den?

Selv om nyprisen for bleen er lidt højere end flere af de andre formsyede, så får man en del af pengene hjem igen, ved at man som udgangspunkt ikke behøver købe ekstra boostere ved siden af . Der er selvfølgelig undtagelser og supertissere, men her er du godt fra start i forhold til mængde af boost.

Prisen afspejles altså i både materialer, et lækkert gennemtænkt fit og er alt i alt et ble-køb med god samvittighed. 


Skriv et svar